Velg riktig økonomisystem

Markedet flommer over av tilbud på økonomisystem, og mange bedriftsledere synes det er vanskelig å velge riktig system for sin bedrift.

Det er fullt mulig for mange bedrifter å halvere regnskapkostnadene ved å velge riktig system, som automatiserer rutinene og gir dere muligheter til gjøre mer av regnskaparbeidet selv.

Vi betjener i dag flere ulike økonomisystemer, både tradisjonelle og skybaserte. Det er flere faktorer som spiller inn for å finne ut hva som er best for din bedrift. Antall ansatte, omsetning, antall bilag, intern kompetanse, dine ønsker og eventuelt spesielle behov for din bedrift. Du kan selv ta testen på veilederen, kontakte oss for et møte, eller lese mer om løsningene her på denne siden.

  
Online regnskap - tilgjengelig overalt

Vi tilbyr Online regnskap til alle våre kunder. Når bilagene er først og postert har du tilgang til alle dataene i regnskapet ditt, når det måtte passe deg, enten du er på jobb-pc, sitter hjemme eller er på farta med kun mobiltelefon. Du trenger ikke noe eget regnskapssystem for å være tilknyttet vår Online regnskapsvisning.


Vi vokser med deg

Behovet du har i dag kan være annerledes om et år. Kanskje du har ambisjoner om vekst, koble på en nettbutikk, eller drive mer internasjonalt. Vi har fagspesialister innen bl.a. mva, skatt, transaksjoner og tunge regnskapsutfordringer. Uansett hva framtiden bringer, finner vi en løsning som tar høyde for dette.


Velg riktig regnskapssystem

Hos oss kan du velge blant ulike regnskapssystemer som Visma Business, Xledger, Tripletex, Visma eAccounting, PowerOffice og Duett med flere. Vi hjelper deg med å velge det systemet som passer deg og din bedrift, og våre teknologieksperter hjelper deg med å integrere og implementere løsningene.

Anbefalte regnskapssystemFor mellomstore og større firmaer


Visma

Visma business

Landets mest populære regnskapssystem
Over 100 000 norske bedrifter får regnskapet sitt i Visma Business. Et komplett forretningssystem som kombinerer funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.


visma.no


 

Xledger

Xledger forretningssystem

Ett smartere ERP-system
Du får alt du trenger i ett system, fra økonomistyring til prosjektledelse til kontroll på lager, innkjøp og logistikk. Brukeren får sanntidstilgang til bedriftens nøkkeltall.xledger.no


 

Xledger

PowerOffice – for større firmaer

Fremtidens regnskapssystem – i dag!
PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.poweroffice.no


 


For mindre firmaer


Xledger

Visma Eaccounting

For små bedrifter og enkeltmannsforetak
Et regnskapsprogram på nett. Fungerer like fint på mobil og nettbrett som på PC. Regnskapet ditt er alltid tilgjengelig og oppdatert.visma.no


 

Visma

Tripletex – for små bedrifter

Økonomisystem med prosjekt og timeføring
Tripletex er nettbasert og består av mange ulike moduler. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre.
tripletex.no


 

Xledger

Duett økonomi

Skytjeneste for landbruk og mindre firmaer
Det føres over 90.000 regnskap i Norge på Duett Økonomi. Enkel og trygg pålogging via internett, med data lagret i Norge.duett.no