360°

regnskapstjenester.

Vi tilbyr alt innen regnskapsføring, og du kan selv velge hvor mye du vil sette bort til oss. Vi setter oss godt inn i kundens behov og utfordringer og noen regnskapsførere blir etterhvert kundens viktigste diskusjons- og sparringpartner. 

Ditt regnskap, kan være nøkkelen til din suksess.

 


 

Regnskapsføring

Vi fører ditt regnskapet fra a til å. Du kan bruke tiden din på det du kan best, og vi bruker tiden vår på å gjøre det vi kan best. 


Prosjektregnskap

Vi bistår med føring av prosjektregnskap, rådgivning og rapportering pr prosjekt samt foretaket i sin helhet.

Rapportering

Vi skreddersyr rapportene til kundens ønsker og behov. En rapport viser selskapet økonomiske bevegelser og tilstand for rapporteringsperioden. Vi leverer rapportene til rett tid og bistår med tolkning av tallene.

Årsregnskap og ligningpapirer

Vi utarbeider årsregnskap, noter, årsberetning og ligningpapirer for våre kunder. Årsregnskapet gir selskapet verdifull informasjon i forhold til selskapets finansielle ståsted og er et viktig verktøy for strategier og planlegging.

Storkunder og kjeder

Vi har også en egen avdeling som bare fører regnskap for storkunder. Avdelingen ble etablert i 2004, hovedsakelig innenfor handel og eiendomsbransjen fra hele landet. Kontoret er meget anerkjent og holder til på Nøisomhed i Molde.

Budsjettering

Budsjettering er nødvendig i den vanlige driftssituasjon. Ved kapitalutvidelser, lån, omstrukturering og nyinvesteringer er det et must.

Skanning

Papirless er et datasystem for skanning av billag. Kunden skanner bilagene og vi fører de skannede bilagene. Kunden er direkte tilknyttet regnskapssystemet.

Rådgivning

Vi kan bistå med rådgivning og utførelse av regnskap, budsjett, strategiplanlegging, økonomistyring, lønn, fakturering, årsregnskap, ligningpapirer, etablering av foretak samt skatt og avgifts rådgivning.

Økonomistyring

For å lykkes i forretningslivet er god økonomistyring en forutsetning. Vi har meget høy kompetanse innen området.

Skatt- og avgiftrådgivning

Vi tilbyr skatterådgivning for bedrifter, privatpersoner og andre selskaper, samt bistår i kontakt med ligningsmyndigheter.

Lønn

Våre ansatte er spesialister på lønn og tilbyr til enhver tid en optimal lønnskjøring for små, mellomstore og store bedrifter.

Fakturering

Vi fakturer effektivt og kostnyttig for deg. Det eneste du trenger å gi oss er fakturagrunnlag elektronisk eller per post. Vi leverer også elektronisk faktura om kunden foretrekker det.

Purrerutiner

Sammen med våre faktureringsrutiner har vi gode purrerutiner. I situasjoner hvor det er nødvendig med bistand fra inkassoselskap har vi dyktige samarbeidspartnere.

Remittering

Remittering er et begrep som forklarer at vi sender utbetalinger til banken elektronisk fra vårt lønns- eller regnskapssystem. Vi betaler regningene for kunden gjennom vårt system. Dette gir et regnskap som er ajourholdt til en hver tid.

Etablering av selskap

Vi hjelper deg med å etablere nytt selskap, samt bistår med valg av riktig selskapsform.

ASP løsning

ASP løsningen gir kunden mulighet til å utføre deler av regnskapsjobben selv, om det er ønskelig. Man er da koblet direkte til vårt regnskapssystem.